Cadrele Didactice

27.09.2021

La grădiniţă, copilul trebuie să beneficieze de acelaşi confort ca şi acasă, pentru ca ruptura de cei dragi să fie cât mai puţin resimţită. De aceea, am ales pentru copilul dumneavoastră un personal calificat, cu studii de specialitate, cu experienţă în domeniu, alături de care cel mic se simte protejat şi iubit.

Echipa Tony's
Echipa Tony's

Iulia Harabagiu
Iulia Harabagiu

Iulia Harabagiu, 35 ani, Profesor Învăţământ preşcolar

"Pentru mine, meseria pe care o am este o artă, aceea de a iubi şi a te lăsa iubit. Dragostea pe care le-o ofer copiilor se întoarce înzecit, zilnic. Ca în orice artă, ai nevoie de har. Acesta consta în metodele pe care un cadru didactic le aplică în lucrul cu cei mici, în felul cum el gestionează grupul ca un întreg, dar şi în lucrul cu fiecare personalitate în parte. Operă de artă a educatorului este fiecare prichindel care păşeşte pe poarta şcolii, pregătit pentru o nouă etapă a cunoaşterii, cu o personalitate construită solid în anii petrecuţi la grădiniţă."

Iulia are o experienţă de 9 ani ca şi cadru didactic, ea fiind absolventa Facultăţii de Teologie Ortodoxă DAR şi a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, cu specializarea ,,Pedagogie pentru învăţământul primar şi preşcolar''. Iulia Stoica
Iulia Stoica

Iulia Stoica, 26 ani, Director Educaţional

"Totul a început când am ales colegiul pedagogic Elena Cuza din Bucureşti, din dorinţa de a profesa imediat după finalizarea liceului. Am fost învăţătoare şi educatoare în sistemul de învăţământ de stat. Din dorinţa de a aprofunda cunoştinţele în acest domeniu şi de a-mi perfecţiona competenţele pedagogice, am terminat cursurile facultăţii de Litere, din cadrul Universităţii Bucureşti, specializarea Limba şi Literatura Română, Limba şi Literatura Franceză. În prezent ocup funcţia de director educaţional în Grădiniţă Tony's dar, mai presus de toate, sunt membru al acestei frumoase familii. Mă ocup de cele mai mici detalii pentru că cei mici şi părinţii lor să fie fericiţi şi mulţumiţi. Pentru mine, copilăria este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui om şi încerc să le ofer piticilor noştri clipe de neuitat, experienţe unice, iar procesul educativ să fie unul de calitate. "


Denisa Judeţ, director executiv

"Cel mai greu pentru o mamă este găsirea unei grădiniţe care să imite perfect mediul de acasă. Lovindu-mă de acest aspect, am decis, din iubire pentru copii, să mă dedic unui proiect care aduce cele mai mari satisfacţii sufleteşti. Împreună cu echipa mea, reuşim în fiecare zi să aducem zâmbetele pe feţele copiilor noştri şi să creştem împreună frumos! "